Go to content

SAVE THE DATE 26 t/m 30 september 2022: Rebooting the Web of Trust (RWOT)

Rebooting the Web of Trust (RWOT) is een congres over digitale identiteit. De DBC is trots dat ze, als mede-organisator, deze internationale bijeenkomst dit jaar naar Den Haag heeft kunnen halen, met hulp de gemeente Den Haag, TUDelft, TNO en Digicampus. 


RWOT is een event vol inspiratie en daadkracht rondom het ontwerp van  gedecentraliseerde op web-of-trust gebaseerde identiteitssystemen. Vanuit de hele wereld komen geïnteresseerden eind september in Den Haag samen om met elkaar dit onderwerp onder de loep te nemen. Een van de grondleggers van het https protocol en van de principes van Self-sovereign identity, Christopher Allen, zit in het organiserend comité. 


RWOT is een werkconferentie, wat wil zeggen dat teams en individuen gevraagd wordt zich in te schrijven met een voorstel voor een onderzoeksproject, whitepaper of applicatie die opgezet of doorontwikkeld moet worden.

Gedurende de week van de conferentie zal door de werkgroepen aan hun deliverables worden gewerkt. En op de maandagavond en de woensdagavond (demo night) worden ook publieksevents georganiseerd.

De inschrijvingen voor deelnemers gaan zo spoedig mogelijk open, maar zet de data alvast in je agenda:
26 september t/m 30 september 2022!