Ga naar inhoud

Bistroo nieuwe partner Dutch Blockchain Coalition

De DBC verwelkomt Bistroo als nieuwe partner. Bistroo is een peer-to-peer marktplaats voor eten en drinken, ondersteund door de BIST token. 


Restauranthouders, winkeliers en hun klanten staan bij Bistroo op de eerste plek. Bistroo lost de scheefverhouding op tussen ondernemer en grote tussenpartijen. Dat doen zij door middel van een protocol waarmee eten eenvoudig kan worden georganiseerd en gepersonaliseerd tegen aanzienlijk lagere kosten. 


Ondernemers krijgen de volledige controle terug over hun betalingen, product selectie, klantrelaties, advertenties en analyses. De consument krijgt bij hun smaak passende aanbevelingen en kan beloningen verdienen door onder andere reviews achter te laten en data te delen.

Bas Roos, CEO Bistroo:

"Bij Bistroo zijn we ontzettend verheugd om onderdeel uit te maken van de Dutch Blockchain Coalition, met toonaangevende instituten en bedrijven die zich hard maken voor de adoptie van blockchain binnen Nederland. Deze technologie biedt ontzettend veel kansen, maar heeft welbekende uitdagingen op het gebied van doorontwikkeling en wetgeving. Onze ervaringen en leringen kunnen een mooi beeld geven van de uitdagingen die een start-up tegenkomt in deze industrie. We willen graag meedenken en input geven over het ontwikkelingsklimaat, de toepassingsmogelijkheden, technologische uitdagingen en een geschikt juridisch landschap voor deze innovatie.

In onze samenwerking met andere partners hopen we dicht bij het vuur te zitten op het gebied van nieuwe ontwikkelingen en uitkijken naar gezamenlijke kansen, maar zeker ook te leren van ervaringen uit andere industrie- en marktomgevingen zodat we deze kunnen toepassen binnen het Bistroo ecosysteem."

Ook partner worden?

Nieuwe deelnemers kunnen lid worden in verschillende vormen van partnerschap. Kijk hier wat de mogelijkheden zijn. Geïnteresseerde organisaties die willen toetreden tot de Dutch Blockchain Coalition nodigen we uit contact op te nemen.