Conduction sluit aan als nieuwe start-up binnen de Dutch Blockchain Coalition (DBC)

In de snel ontwikkelende wereld rondom blockchaintechnologie spelen jonge, innovatieve organisaties een cruciale rol. De Dutch Blockchain Coalition (DBC) biedt voor start-ups graag een plek binnen de coalitie. Wij zijn dan ook verheugd te kunnen melden dat Conduction aansluit bij de coalitie.

Conduction is een online platform dat digitale ecosystemen faciliteert en zijn een open source bedrijf en vooral actief bij de overheid en publieke sector. Zij helpen bij het bouwen, inrichten en uitrollen van een online platform. Daarnaast bedenken en ontwikkelen zij ook zelf vernieuwende platformen. Voor Conduction zijn er verschillende mogelijkheden om samen te werken met de coalitie. Conduction zal onder andere samen met andere start-ups meedraaien in bestaande werkgroepen door in kind expertise te leveren en mee te werken.

Start-up ecosystemen

Binnen het ecosysteem van de Dutch Blockchain Coalition zijn meerdere start-up netwerken reeds actief. De coalitie ondersteunt aangesloten initiatieven actief waar mogelijk.

Wil je meer informatie over de samenwerking met start-ups dan kun je contact opnemen via: info@dutchblockchaincoalition.org