Ga naar inhoud
De Dutch Blockchain Coalition op de Innovation Expo 2018

De Dutch Blockchain Coalition op de Innovation Expo 2018

Gisteren was op het RDM terrein in Rotterdam te zien hoe innovatief Nederland is. Hallen vol met exposanten, en voor alles dat binnen niet paste was buiten in het havengebied wel plek. De Dutch Blockchain Coalition, samen met Dutch Digital Delta was ook aanwezig.


Bezoekers konden bij onze stands hun toekomst met 5G-internet verkennen, kennismaken met praktische toepassen voor blockchain (in hypotheken en afvalverwerking), en samenwerkingen zoeken voor ons Commit2Data onderzoeksprogramma. De stands trokken de aandacht van veel bezoekers (al dan niet door de schalen met M&M’s).


In drie verschillende interactieve sessies gingen we daarnaast in gesprek met de bezoekers over belangrijke thema’s: Katja van Kranenburg nam ons mee in de laatst ontwikkelingen van de Human Capital Agenda blockchain, Aldert de Jong en Henny de Vos lieten zien hoe publieke en private partijen samenwerken voor big data onderzoek, en vijf experts gingen onder leiding van Fred Boekhorst de discussie aan over de impact van sleuteltechnologieën. Wij waren erg blij met het actieve publiek en de scherpe vragen en opmerkingen bij de sessies!


Ondanks de drukke dag hebben we gelukkig ook de kans gehad om bij andere exposanten langs te gaan. Zie de foto’s voor een sfeerimpressie, en tot op de Innovation Expo 2020!


Nieuws

over het bericht: Bezoek aan InCyber Forum, Lille (26-28 maart 2024)
10 april 2024

Bezoek aan InCyber Forum, Lille (26-28 maart 2024)

over het bericht: Dutch Blockchain Coalition begint met schrijven van position paper over Digital Product Paspoorten
10 april 2024

Dutch Blockchain Coalition begint met schrijven van position...

over het bericht: Whitepaper Empowering Communities "Harnessing the Opportunities of the Digital Economy" online
08 april 2024

Whitepaper Empowering Communities "Harnessing the Opportunit...