Ga naar inhoud
Fontys Hogeschool ICT nieuwe kennispartner van de Dutch Blockchain Coalition (DBC)

Fontys Hogeschool ICT nieuwe kennispartner van de Dutch Blockchain Coalition (DBC)

De Dutch Blockchain Coalition (DBC) verwelkomt Fontys Hogeschool ICT als haar nieuwe kennispartner. Fontys Hogeschool ICT is als kennisinstituut een waardevolle aanvulling als partner van de DBC. De nieuwe samenwerking past goed bij de ambitie van de DBC om betrouwbare, robuuste en maatschappelijk geaccepteerde blockchaintoepassingen tot stand te brengen door middel van samenwerkingsverbanden tussen partners uit de overheid, kennisinstituten en het bedrijfsleven.


Beide organisaties verwachten dat deze samenwerking een positieve impact zal hebben op de lopende activiteiten op het gebied van onderzoek en onderwijs.


Erdinc Sacan, Sr. Lecturer bij Fontys Hogeschool ICT: “Als partner van de DBC vormen wij een groot kennisnetwerk, waarin we samen maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen en bijdragen aan innovaties in het werkveld. Een learning community, waar je je kunt blijven ontwikkelen'.


Peter Verkoulen, Coalitiemanager Dutch Blockchain Coalition: “Fontys Hogeschool ICT verrijkt de coalitie met haar brede en relevante kennis op terreinen waar blockchain toegepast wordt. Wij brengen onze kennis en expertise samen om de positie van Nederland als kennismaatschappij op dit gebied te versterken. Het toetreden van Fontys Hogeschool ICT als actieve kennispartner in de coalitie versterkt het totale Nederlandse blockchain ecosysteem.”


Meer weten over Dutch Blockchain Coalition, klik hier


Nieuws

over het bericht: 7 miljoen voor onderzoek naar Digitale Identiteiten!
27 maart 2024

7 miljoen voor onderzoek naar Digitale Identiteiten!

over het bericht: DBC Deep Dive: Reflecties op de volwassenwording van crypto en meme coin mania
21 maart 2024

DBC Deep Dive: Reflecties op de volwassenwording van crypto ...

over het bericht: DBC Deep Dive: De beloften en uitdagingen van AI en crypto applicaties
19 maart 2024

DBC Deep Dive: De beloften en uitdagingen van AI en crypto a...