Ga naar inhoud
Innoveren over grenzen heen

Innoveren over grenzen heen

In de recent verschenen publicatie 'Innoveren over grenzen heen' vertellen Peter Verkoulen en Sandra van Heukelom over de samenwerking van de coalitie. "Één van de krachten van de coalitie is dat we in staat zijn vrijwilligheid los te koppelen van vrijblijvendheid".


De wereld om ons heen is continu in beweging, mede door snelle technologische ontwikkelingen, sociale media en internationale verbondenheid. Er ontstaan steeds vaker opgaven die te groot zijn voor één partij om beet te pakken. Collaboratieve innovatie is een manier van innoveren waarbij je niet alleen maar samen innoveert. In de Digicampus publicatie ‘Innoveren over grenzen heen’ maak je kennis met twaalf verschillende initiatieven van partijen die samen aan de slag zijn met innovatie, over de grenzen van hun eigen organisatie (en onderwerpen) heen. De Dutch Blockchain Coalition is één van deze initiatieven. Vanaf pagina 90 is het verhaal van de DBC te lezen.


Innoveren over grenzen heen


Over Digicampus

Digicampus is dé plek waar overheid, markt, wetenschap en burgers de publieke dienstverlening van morgen ontwerpen. Ook biedt Digicampus een ontmoetingsplek waar je samen kunt innoveren over grenzen heen. Ze begeleiden ‘collaboratieve innovatie’: structurele innovatie of innovatie vanuit de maatschappelijke behoefte, daar waar je het niet alleen kunt.


Nieuws

over het bericht: 7 miljoen voor onderzoek naar Digitale Identiteiten!
27 maart 2024

7 miljoen voor onderzoek naar Digitale Identiteiten!

over het bericht: DBC Deep Dive: Reflecties op de volwassenwording van crypto en meme coin mania
21 maart 2024

DBC Deep Dive: Reflecties op de volwassenwording van crypto ...

over het bericht: DBC Deep Dive: De beloften en uitdagingen van AI en crypto applicaties
19 maart 2024

DBC Deep Dive: De beloften en uitdagingen van AI en crypto a...