Ga naar inhoud

Meetup Blockchain en Mobility 25 augustus 2022: overzicht van het GaiaX4FutureMobility MoveID Project

Elke maand organiseren wij een meetup waarin we één of meerdere Nederlandse of internationale initiatieven centraal stellen en informeren we je over andere lopende initiatieven gerelateerd aan blockchain, SSI en decentrale technologieën in de context van mobiliteit. Doel van de meetups is om kennis over te dragen, te inspireren, elkaar te informeren en initiatieven met elkaar te verbinden.

Op donderdag 25 augustus vond de eerste meetup
 online plaats. van Bosch GmbH heeft tijdens deze meetup een mooi en helder overzicht gegeven van het MoveID-project. Dit project wordt geleid door een consortium van Europese organisaties en richt zich op de implementatie en standaardisatie van gedecentraliseerde digitale identiteiten voor voertuigen. Aansluitend heeft Harmen van der Kooij, themalead Mobiliteit van de DBC, een update gegeven van DBC Blockchain & Mobility track. Daarna was er ruimte voor een levendige discussie die ongetwijfeld wordt voortgezet in de volgende meetups.


Heb je interesse in mobiliteit? En wil je ook meepraten, denken of gewoon meeluisteren? Schrijf onderstaande data dan alvast in je agenda en meld je aan voor de eerstvolgende meetup op 29 september. Deze keer zullen we elkaar fysiek treffen bij de DBC hub BrainBloc (), zodat we, naast het inhoudelijke programma, na afloop kunnen afsluiten met een netwerk borrel.


Meetups:

29 september – Blockchain & Mobility Meetup, BrainBloc Eindhoven (High Tech Campus)
20 oktober
– Online Blockchain & Mobility Meetup
24 november
- Blockchain & Mobility Meetup, locatie tbd
15 december
– Online Blockchain & Mobility Meetup


Terugkijken:
25 augustus
Online Blockchain & Mobility Meetup: overzicht van het GaiaX4FutureMobility MoveID Project


Meer informatie over het onderwerp mobiliteit via:
over het bericht: Harmen van der Kooij

Harmen van der Kooij

Program Lead Digital Commons and Interoperability

Gerelateerde pagina's:
over het bericht: Mobiliteit

Mobiliteit