Ga naar inhoud

De Dutch Blockchain Coalition (DBC) is verheugd te kunnen melden dat Wipro aansluit bij de coalitie als nieuwe kernpartner. Wipro is een toonaangevend wereldwijd bedrijf op het gebied van IT, consultancy en bedrijfsprocessen. 

Wipro maakt gebruik van de kracht van cognitief computergebruik, hyperautomatisering, robotica, cloud, ‘analytics’ en opkomende technologieën om klanten te helpen zich aan te passen aan de digitale wereld en hen succesvol te maken. Wipro heeft een gevarieerd portfolio van transformatieve technologieën, waaronder kunstmatige intelligentie, 5G, blockchain, cloud computing, crowdsourcing en robotica, samen met toonaangevende technologiepartners zoals Adobe, AWS, Citrix, Google en IBM.


Wipro heeft meer dan 20 innovatiecentra over de hele wereld die speciaal gebouwd zijn voor nauwe samenwerking. De DBC kijkt uit naar de nieuwe samenwerking en is enthousiast dat een internationale speler als Wipro zich bij de coalitie aansluit.

Sarat Chand, Regional Head & Managing Director - Benelux, Wipro Limited : "Wipro gelooft sterk in de brede toepassing van Blockchain in alle sectoren. We zijn trots om een nieuwe DBC partner te zijn en bij te dragen aan het Nederlandse ecosysteem en om die kennis te delen met de verschillende organisaties, te leren van elkaar en te investeren in de ontwikkeling en toepassing van Blockchain in Nederland.”


Ook partner worden?

Nieuwe deelnemers kunnen lid worden in verschillende vormen van partnerschap. Als partner is de voorwaarde dat ze voldoen aan zowel de gevraagde financiële bijdrage als de gestelde in kind bijdrage. Voor startups, scale-ups en het MKB zijn er verschillende mogelijkheden om samen te werken met de coalitie. Zij kunnen meedraaien in bestaande werkgroepen door in kind expertise te leveren en mee te werken. Daarbij profiteert de startup, scale-up en MKB van de kennis en het netwerk van de coalitie.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met:
over het bericht: Victor van der Hulst

Victor van der Hulst

Coalitiemanager