Ga naar inhoud

Nieuwe scale-up partner NorthChain sluit aan bij de Dutch Blockchain Coalition

De Dutch Blockchain Coalition is verheugd te kunnen melden dat NorthChain aansluit als nieuwe scale-up partner binnen de coalitie. NorthChain is een bedrijf dat bedrijfsprocessen ontwerpt, optimaliseert en implementeert. Zij implementeert haar bedrijfsprocessen met Blockchaintechnologie, gebruikmakend van het Corda/R3 private blockchain platform.

NorthChain werkt met een gecontroleerde natuurlijke taal (geheten OLE van Objects, Logic, and English) dat via compilertechnologie automatisch doorvertaalt naar Corda-code. OLE kan omgaan met data en processen, alsmede zeer complexe bedrijfsregels. NorthChain kan zo de ontwikkeltijd van bedrijfsprocessen significant versnellen ten opzichte van klassieke software engineering technieken.

NorthChain sluit graag aan bij de Dutch Blockchain Coalition (DBC) en wil een actieve bijdrage leveren aan het Nederlandse blockchain ecosysteem door samenwerking en ideeënuitwisseling met de DBC en andere DBC partners. NorthChain zoekt deze samenwerking vooral op in het ontwikkelen van use cases met een (maatschappelijke) impact op de terreinen van industrie, overheid, en onderwijs. De focus ligt hierbij op smart industry, processen en regelgeving, maar ook op een breed front van onderwijsactiviteiten.

De samenwerking met NorthChain past bij de ambitie van de Dutch Blockchain Coalition om maatschappelijk waardevolle blockchain-toepassingen tot stand te brengen.

Meedoen

Binnen het ecosysteem van de Dutch Blockchain Coalition zijn meerdere scale-ups actief. We werken ook samen met diverse netwerken, zoals Blockchain Netherlands. We breiden dit netwerk graag uit, om zo samen onze impact te vergroten. Scale-ups kunnen meedraaien in bestaande werkgroepen door in-kind expertise te leveren en mee te werken. Daarbij profiteert de scale-up van de kennis en het netwerk van de coalitie.

Wil je ook aansluiten bij de coalitie? Neem dan contact op via: info@dutchblockchaincoalition.org

Er zijn geen berichten gevonden. Probeer het later nog eens!