Ga naar inhoud

Quantoz nieuwe partner Dutch Blockchain Coalition

De DBC verwelkomt met enthousiasme Quantoz als nieuwe partner. 


Quantoz is een Nederlands blockchain development bedrijf dat sinds 2015 werkt aan blockchaintoepassingen voor efficiëntere financiële dienstverlening. Quantoz werkt vanuit Utrecht met 18 teamleden van 11 verschillende nationaliteiten aan een betere wereld. Quantoz zet technologie in om de financiële infrastructuur te verbeteren en nieuwe business modellen te ontwikkelen.


Het bedrijf helpt haar klanten om de vruchten te plukken van een toekomst bestendigde financiële technologie zodat zij zich kunnen focussen op hun waarde propositie. Daarmee positioneert Quantoz zich als de gateway naar de token economie.

Henri de Jong, chief business development officer en co-founder van Quantoz: “Quantoz wil aan de DBC community bijdragen door het delen van onze kennis met alle andere partners.”

Ook partner worden?

Nieuwe deelnemers kunnen lid worden in verschillende vormen van partnerschap. Kijk hier wat de mogelijkheden zijn. Geïnteresseerde organisaties die willen toetreden tot de Dutch Blockchain Coalition nodigen we uit contact op te nemen.