De DBC in het jaar 2020

Het jaar 2020 zit er bijna op. We kunnen rustig zeggen dat het een onvergetelijk jaar is geweest. De wereld op zijn kop.

Niet eerder waren digitale toepassingen in de wereld zo essentieel. Maar ondanks alle beperkingen kunnen we dit jaar toch goed afsluiten. Er zijn vanuit de DBC en haar partners de afgelopen twaalf maanden enorm veel mooie initiatieven gestart, projecten aangepakt, events georganiseerd en Use Cases opgestart en afgerond. Zo is de financiële regelingen check voor het corona steunpakket gelanceerd door TNO , ICTU en DBC. Ook zijn internationale samenwerkingsverbanden verstrekt, is mijnwaardeoverdracht.nl live gegaan en is de eerste praktijktest van uNLock succesvol verlopen.

Ook dit jaar is de DBC weer betrokken geweest bij een groot aantal events zowel online als offline. Migration towards SSI was zeer geslaagd met dank aan Christopher Allen, Drummond Reed en Oskar van Deventer. En natuurlijk de online DBC Conferentie met bijdrages van staatssecretaris Raymond Knops en SG Maarten Camps. Om alles nog eens op een rijtje te zetten, presenteren we hierbij met trots de infographic met de highlights van 2020. Laten we de mooie ontwikkelingen meenemen naar het nieuwe jaar. Op naar een mooi 2021!

Klik hier voor de grote versie van de infographic 2020.