Ga naar inhoud
#RWOT, Rebooting Web of Trust – Sponsoren gezocht

#RWOT, Rebooting Web of Trust – Sponsoren gezocht

Dit jaar wordt #RWOT in Nederland georganiseerd van 26 tot en met 30 september. Om dat mogelijk te maken zoekt #RWOT sponsoren voor het gehele event, maar ook voor een of meerdere whitepapers en/of -onderwerpen.


Rebooting Web-of-Trust ( #RWOT) is een internationale workshop die de problematiek (Covid-19, privacy, digitale transacties) van het huidige moment adresseert en beantwoordt. Deze workshop wordt met succes al enkele jaren achter elkaar georganiseerd en heeft tot doel verbeteringen aan te brengen op het bestaande internet. Deze verbeteringen focussen zich op het verhogen van de betrouwbaarheid van het internet door middel van veilige gegevensuitwisseling. In het recente verleden heeft #RWOT onder andere geleid tot de ontwikkeling van Decentralized Public Key Infrastructure (DPKI), als verbetering op het PKI stelsel en ook de 10 principes van een digitale (self-Sovereign) identity zijn recente en waardevolle resultaten.


Sponsors gezocht!

Dit jaar is het de bedoeling dat de #RWOT in Nederland wordt georganiseerd van 26 tot en met 30 september. Om dat mogelijk te maken zoekt #RWOT sponsoren voor het gehele event, maar ook voor een of meerdere whitepaper (onderwerpen). Bent u een van de organisaties die samen met ICTU, Gemeente Den Haag en de Dutch Blockchain Coalition, financieel en inhoudelijk willen bijdragen en samenwerken om een betrouwbare digitale samenleving te realiseren?


Juist nu!

Sinds een paar weken voelen we de directe effecten van de corona-crisis. Sinds dat moment worden we geconfronteerd met een intelligente lockdown en de noodzaak om thuis te werken en digitaal onze zaken te doen.


Op dit moment wordt ook hard gewerkt aan oplossingen die de verspreiding en het testen van corona inzichtelijk moeten maken. Hierbij wordt duidelijk gemaakt dat gezondheid belangrijk is maar dat ook privacy van belang is. #RWOT is een event dat deze problematiek adresseert en gezamenlijk op zoek gaat naar oplossingen voor de korte en lange termijn. We nodigen dan ook iedereen uit om samen te werken in een unieke mogelijkheid om bij te dragen aan Covid-19 oplossingen tijdens de #RWOT workshop in Den Haag.


Het Nederlandse ecosysteem van publiek, private en academische samenwerking is een stevige basis voor innovatie waarbij onze publieke waarden zoals persoonlijke autonomie, privacy by design, data minimalisatie, inclusiviteit en bruikbaarheid en keuzevrijheid worden gewaarborgd.


Kunnen we op uw steun rekenen om #RWOT te financieel en inhoudelijk te ondersteunen?


Meer inhoudelijke informatie is hier te vinden.


Vragen over de mogelijkheden voor sponsoring of inhoudelijk over Rebooting Web-of-Trust neem dan contact op met Andrew Mooijman.


Nieuws

over het bericht: DBC Deep Dive: Draait de politieke wind in de VS voor crypto?
12 juni 2024

DBC Deep Dive: Draait de politieke wind in de VS voor crypto...

over het bericht: Meld je aan voor de DBC Slotconferentie 1 juli 2024
29 mei 2024

Meld je aan voor de DBC Slotconferentie 1 juli 2024

over het bericht: Company Passport Lunch & Talk with Entrepreneurs
27 mei 2024

Company Passport Lunch & Talk with Entrepreneurs