Ga naar inhoud

Subvention nieuwe partner DBC

DBC verwelkomt nieuwe partner Subvention. Subvention is een onafhankelijk subsidieadviesbureau met locaties in Enschede en Zwolle. Door heel Nederland informeren en helpen zij sinds 1998 bedrijven en ondernemers bij subsidies. Zij nemen daarbij het projectmanagement en het hele administratieve traject uit handen. 


Hun adviseurs zijn gespecialiseerd in het verwerven van subsidies op het gebied van IT, Industrie, Woningcorporaties, Agrarisch en Vastgoed. Subvention staat voor Duurzaamheid en Innovatie en neemt daarom ook een actieve rol op zich om haar klanten te informeren over subsidiemogelijkheden voor blockchaintechnologie.

Kaj Kruize, Teamleider IT: “Innovatie is vooruitgang! Als je blijf innoveren blijf je groeien als onderneming. IT-ontwikkelingen, waaronder Blockchain-technologie, zien wij als vooruitstrevende innovaties die kunnen bijdragen aan het oplossen van grote problemen in de maatschappij. Als blockchain expert is het mogelijk vanuit de techniek klanten te adviseren over subsidiemogelijkheden voor deze technologie. Daarnaast vertolken wij ook een vooraanstaande rol in het vormen en begeleiden van consortia op het gebied van o.a. blockchain ontwikkelingen. Hierbij willen wij het maximale financiële voordeel voor een individu en/of een consortium realiseren en nemen wij deze partijen zoveel mogelijk werk uit handen gedurende het gehele subsidietraject.”