Ga naar inhoud
Unibright sluit zich aan bij de Dutch Blockchain Coalition

Unibright sluit zich aan bij de Dutch Blockchain Coalition

Wij zijn verheugd te mogen aankondigen dat Unibright zich heeft aangesloten als start-up partner bij de Dutch Blockchain Coalition. Unibright richt zich op bedrijfsmatige blockchain toepassingen door middel van low-code software. De software die Unibright ontwikkelt is blockchain agnostisch en direct te integreren in bestaande IT-systemen zoals SAP.


Unibright speelt samen met hun Amerikaanse partner Provide Services, een vooraanstaande rol bij de ontwikkeling van het Baseline Protocol, werkt aan grote integratieprojecten voor onder meer Coca Cola US en ontwikkelt op dit moment een eigen blockchain protocol genaamd Baseledger.


Jack Wiering – CEO van Unibright Benelux: “Wij zien onze toetreding tot de Dutch Blockchain Coalition als een kans om meer te gaan samenwerken met Nederlandse bedrijven en organisaties en zo mee te bouwen aan een innovatief Nederlands blockchain landschap.”


Startup ecosysteem

Start-ups die aansluiten bij de Dutch Blockchain Coalition zijn een verrijking voor de DBC community, omdat ze vaak specifieke kennis en originele ideeën hebben. Ze kunnen zo hun eigen bijdrage leveren aan DBC activiteiten. Omgekeerd ontsluit het DBC partnerschap nieuwe contacten en mogelijkheden. Een èchte win-win situatie dus.


Voor meer informatie kun je contact opnemen via: info@dutchblockchaincoalition.org

Nieuws

over het bericht: 7 miljoen voor onderzoek naar Digitale Identiteiten!
27 maart 2024

7 miljoen voor onderzoek naar Digitale Identiteiten!

over het bericht: DBC Deep Dive: Reflecties op de volwassenwording van crypto en meme coin mania
21 maart 2024

DBC Deep Dive: Reflecties op de volwassenwording van crypto ...

over het bericht: DBC Deep Dive: De beloften en uitdagingen van AI en crypto applicaties
19 maart 2024

DBC Deep Dive: De beloften en uitdagingen van AI en crypto a...