Startups/MKB

In de snel ontwikkelende wereld rondom blockchaintechnologie spelen jonge, innovatieve organisaties een cruciale rol. De Dutch Blockchain Coalition biedt daarom ook start-ups, scale-ups en MKB graag een plek binnen de coalitie.

Voor start-ups, scale-ups en het MKB zijn er verschillende mogelijkheden om samen te werken met de coalitie.

Meedoen

Start-ups, scale-ups en MKB kunnen meedraaien in bestaande werkgroepen door in kind expertise te leveren en mee te werken. Daarbij profiteert de start-up, scale-up en MKB van de kennis en het netwerk van de coalitie.

Om samen te werken met de coalitie, kan contact worden opgenomen via: info@dutchblockchaincoalition.org

Bijblijven

Jonge, innovatieve ondernemingen kunnen ook passief lid worden van de coalitie. Daarbij krijg je de oberserverstatus toegewezen waarmee je toegang krijgt tot documentatie en newsflashes vanuit de coalitie. Daarnaast ben je van harte welkom bij de kwartaalbijeenkomsten van de coalitie (Groot IPO) waar je kan netwerken met de coalitiepartners.

Start-up ecosystemen

Binnen het ecosysteem van de Dutch Blockchain Coalition zijn meerdere start-up netwerken reeds actief, zoals: Techruption, YesDelft!, StartupDelta, Blockchain Netherlands en Startup Bootcamp Amsterdam. De coalitie kan aangesloten initiatieven actief ondersteunen waar mogelijk.

Voor meer informatie kan je contact opnemen via: info@dutchblockchaincoalition.org