Startups

In de snel ontwikkelende wereld rondom blockchaintechnologie spelen jonge, innovatieve organisaties een cruciale rol. De Dutch Blockchain Coalition biedt daarom ook start-ups en scale-ups graag een plek binnen de coalitie.

Voor start-ups, scale-ups en het MKB zijn er verschillende mogelijkheden om samen te werken met de coalitie, zonder dat er aan de jaarlijkse kernpartnerbijdrage hoeft te worden voldaan.

Meedoen

Start-ups en scale-ups kunnen, in afstemming met de coalitieleden, meedraaien in bestaande werkgroepen door in kind expertise te leveren en mee te werken. Daarbij profiteert de start-up / scale-up van de kennis en het netwerk van de coalitieleden.

Om aan te haken bij een specifieke werkgroep kan contact worden opgenomen via: info@dutchblockchaincoalition.org

Bijblijven

Jonge, innovatieve ondernemingen kunnen ook passief lid worden van de coalitie. Daarbij krijg je de oberserverstatus toegewezen waarmee je toegang krijgt tot documentatie, de Jive-omgeving en nieuwsbrieven vanuit de coalitie. Daarnaast ben je van harte welkom bij de kwartaalbijeenkomsten van de coalitie (Groot IPO) en krijg je toegang tot de matching tool, waarmee je verbindingen kunt leggen met de coalitiepartners.

Start-up ecosystemen

Binnen het ecosysteem van de Dutch Blockchain Coalition zijn meerdere start-up netwerken al reeds actief, zoals: Techruption, YesDelft!, StartupDelta en Startup Bootcamp Amsterdam. De coalitie kan aangesloten initiatieven actief ondersteunen waar mogelijk.

Voor meer informatie kan je contact opnemen via: info@dutchblockchaincoalition.org