Ga naar inhoud

Dutch Blockchain Coalition (DBC) gaat samenwerking aan met hubs in Drenthe, Eindhoven en Zwolle.

Tijdens de DBC Conferentie op 28 juni jl. werd de samenwerking tussen de DBC en verschillende hubs, die zich verspreid over het land bevinden, officieel. Blocklab Drenthe, BrainBloC (TWICE Eindhoven) en Spark! Living Lab werden door de ondertekening formeel op kaart gezet als DBC-hub.

De samenwerkingsovereenkomst werd tijdens de DBC Conferentie in de Jaarbeurs in Utrecht
door Adri Wischmann (Blocklab Drenthe), Marc Kuipers (BrainBloC/TWICE Eindhoven), Victor van der Hulst (Spark! Living Lab) en DBC-voorzitter Rob van Gijzel ondertekend. De hubs vormen door deze samenwerking een energiek netwerk op het gebied van blockchain waarbij kennisuitwisseling om gezamenlijk verder te innoveren centraal staat.

ondertekening MOU DBC hub Marc

ondertekening MOU DBC hub Adri


Alle DBC-hubs zijn sterk verbonden met hun eigen regio en in het bijzonder met jonge ondernemingen, onderwijsinstellingen en onderzoek uit de regio. Middels de samenwerking tussen de hubs en de DBC wordt de innovatiekracht vanuit Nederland bij elkaar gebracht om in te spelen op de groeiende behoefte aan blockchain-gerelateerde kennis en kunde en zo de ontwikkeling van het totale ecosysteem te versnellen.

De DBC kijkt er naar uit om samen met de DBC-hubs verder bij te dragen aan de ontwikkeling van Nederland tot een toonaangevend blockchain-land.

ondertekening MOU DBC hub toost all
Meer informatie over DBC-hubs via:
over het bericht: Hanneke Jansen

Hanneke Jansen

Coallitiesecretaris