Ga naar inhoud

Geslaagde kick-off fase 3a van het Ondernemingspaspoort!

Op 28 november vond de kick-off van Fase 3a van het Ondernemingpaspoort plaats. In fase 3a werken we toe naar de praktische realisatie van het Ondernemingspaspoort. In deze nieuwe fase zien we een groei in onze projectorganisatie en hebben we nieuwe experts mogen verwelkomen, naast onze al bekende deelnemers Belastingdienst, ABN AMRO Bank N.V., kvk.nl en Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB). De diversiteit in kennis en ervaring opent nieuwe perspectieven binnen deze publiek-private samenwerking, waarmee we het komende jaar gaan bouwen aan een Proof of Concept.


Om deze amibitie te realiseren, zijn er op dinsdag 28 november 5 nieuwe werkgroepen van start gegaan, elk gericht op specifieke onderwerpen en vraagstukken. Samen met geselecteerde experts bouwen de werkgroepen aan een Proof of Concept die in de loop van 2024 zal worden gepresenteerd. 


We willen graag alle betrokken experts bedanken die zich voor deze samenwerking hebben ingezet om een veilige en efficiënte wereld voor ondernemers mogelijk te maken.

Wil je meer weten over het Ondernemingspaspoort? Bekijk het hier