Ga naar inhoud

Informatiesessie Digitale Productpaspoorten en Europese Standaardisatie - 26 februari 16:00-17:00


#Digitaleproductpaspoorten (DPPs) zijn een belangrijk vehikel in het Europese pad naar duurzaamheid en circulariteit. Binnen onze coalitie wordt er ook volop aan gewerkt. Daarom organiseren wij een sessie voor en door onze coalitiepartners. Arno Laeven van Warren Brandeis en Niels Klomp van Sphereon.com komen uitleggen hoe hun organisaties aan DPPs werken, terwijl Yvo Hunink een overzicht van onze coalitie zal geven.


Ook hebben we Emiel Janssen van de NEN uitgenodigd om iets te komen vertellen over de Europese Standaardisering die er plaats gaat vinden. Ondanks dat nog niet alles duidelijk is, komt er eind 2025 een technisch raamwerk waarbinnen infrastructuur voor DPPs ontworpen dient te worden. De NEN organiseert de Nederlandse bijdrage in Europa.



Na overleg met de sprekers en enkele partners is besloten om van dit evenement een open sessie te maken, waarvan de opname echter alleen toegankelijk is voor partners en aanwezigen. Het wachtwoord voor het bekijken van deze sessie is met hen gedeeld.