Nieuwe start-up WorkPi sluit aan binnen de Dutch Blockchain Coalition

De Dutch Blockchain Coalition (DBC) is verheugd te kunnen melden dat WorkPi aansluit bij de coalitie als nieuwe start-up. Start-ups kunnen meedraaien in bestaande werkgroepen door in kind expertise te leveren en mee te werken. Daarbij profiteert de start-up van de kennis en het netwerk van de coalitie en de expertise van start-ups zijn weer een waardevolle toevoeging voor de DBC.

We leven in een snel veranderende wereld door technologische ontwikkelingen; COVID-19 heeft dit nog verder versneld. Daar waar technologie en banen zich snel ontwikkelen, groeien mensen vaak in kleinere stapjes. Na verloop van tijd ontstaan er hierdoor vaardigheidstekorten en mismatches tussen mensen en banen.

WorkPi is een HR Tech start-up die mensen helpt de vaardigheden te ontwikkelen gericht op de banen van vandaag en morgen. En hiermee succesvol en maatschappelijk relevant te blijven. Door middel van een open assessment & development platform kunnen gebruikers hun vaardigheden meten en ontwikkelen. WorkPi is van mening dat de data inzichten die hier uit voortvloeien eigendom zijn van de gebruiker zelf. Met een persoonlijk data profiel kunnen gebruikers de controle terug krijgen over werkgerelateerde data zoals assessments, diploma’s, certificaten, peer reviews en referenties.

Start-up ecosystemen

Binnen het ecosysteem van de Dutch Blockchain Coalition zijn reeds meerdere start-up netwerken actief. De coalitie ondersteunt aangesloten initiatieven actief waar mogelijk.

Wil je meer informatie over de samenwerking met start-ups dan kun je contact opnemen via: info@dutchblockchaincoalition.org