Ga naar inhoud

CFLW Cyber Strategies nieuwe partner Dutch Blockchain Coalition

De Dutch Blockchain Coalition is verheugd CFLW Cyber Strategies te verwelkomen als partner.


De digitale omgeving en nieuwe opkomende technologieën bieden volop mogelijkheden voor innovatie om onze levensstandaarden te verbeteren. Nieuwe technologieën creëren echter ook nieuwe en onbekende dreigingen die onze maatschappij en onze bedrijven kwetsbaar maken met onder andere het risico om slachtoffer te worden van cybercriminaliteit.


Het overwinnen van deze uitdagingen gaat niet vanzelf. Flexibiliteit en aanpassingsvermogen zijn vereist om weerbaar te zijn tegen de voortdurend veranderende cyberdreigingen. Het doorzien van de ontwikkelingen zodat de juiste strategische oplossingsrichting gekozen kan worden, is waar CFLW voor staat: de cyber flow, of kortweg: CFLW.

“Het realiseren van de CFLW-ambitie voor een veilig en betrouwbaar internet is geen gemakkelijke opgave en vraagt om samenwerking, zowel nationaal als internationaal. De complexiteit betekent ook dat er geen efficiënte oplossing is die één organisatie of bedrijf kan ontwikkelen, maar dat het kennisintensieve samenwerking met meerdere stakeholders vereist. 


Voor CFLW spelen cryptocurrencies en andere blockchain-tokens een belangrijke rol als betalingsfacilitator voor illegale activiteiten, waarvoor we continu op zoek zijn naar nieuwe tegenmaatregelen om misbruik te compliceren. De combinatie van multi-stakeholder samenwerkingen en focus op een veilig en betrouwbaar blockchain-ecosysteem zijn de redenen om toe te treden tot de Dutch Blockchain Coalition”
 zegt Mark van Staalduinen, directeur en founder van CFLW Cyber Strategies en tevens thema-lead Veiligheid bij de DBC.Over CFLW Cyber Strategies
CFLW Cyber Strategies versterkt cybersecurity met data-gedreven oplossingen. Het maken van deze oplossingen is gebaseerd op de nieuwste onderzoeksresultaten en de laatste ontwikkeling van cybersecurity-technologieën. CFLW heeft een sterke focus op het vertalen van relevante en nieuwe beveiligingsconcepten uit de onderzoeks- en ontwikkelingsfase naar operationele oplossingen om aan deze groeiende behoeften te voldoen. In onze wereldwijde markt richt het bedrijf zich vooral op Europa, Zuidoost-Azië en de Verenigde Staten door samenwerkingen te ontwikkelen met vertrouwde partners uit de overheid, de industrie en de academische wereld.

Ook partner worden?

Nieuwe deelnemers kunnen lid worden in verschillende vormen van partnerschap. Kijk hier wat de mogelijkheden zijn. Geïnteresseerde organisaties die willen toetreden tot de Dutch Blockchain Coalition kunnen contact opnemen door middel van het contactformulier.