Ga naar inhoud

Dutch Blockchain Coalition (DBC) verwelkomt nieuwe partner Zaisan

De DBC heet nieuwe partner Zaisan van harte welkom. Zaisan biedt expertise op het gebied van Blockchain en Web3 technologie. Het bedrijf biedt een web3 system integrator en helpt bedrijven om projecten “on-chain” te brengen. Met name in het maken van keuzes met betrekking tot ecosystemen, infrastructuur, tooling biedt Zaisan haar expertise aan. In diverse sectoren zoals in de entertainment, sport, financiën & Defi, logistiek, hospitality en kunst heeft het bedrijf al succesvolle projecten opgeleverd.

Zaisan is EU georiënteerd en volledig remote ingericht met werknemers vanuit Amsterdam, Lissabon, Dublin en Barcelona. De scale-up streeft ernaar om de kracht van next-gen technische oplossingen te benutten. Het bedrijf wil een brug slaan tussen de early adopters in de web3 community en de aankomende early majority adoptie bij ondernemingen. Naast een web3 system integrator biedt Zaisan onder andere Europechain, SSI Identity tooling en Web3 Consultancy.

Daniel Liven, COO Zaisan: "Bij Zaisan richten we ons op zakelijke en institutionele acceptatie van blockchain-technologieën. We geloven in decentralisatie en zelf-soevereiniteit in combinatie met compliance en privacy. Op deze principes zijn ook onze ideeën van Europechain en onze web3-wallets ontwikkeld. We begrijpen dat we, als we massale adoptie nastreven, nu zelf voorop moeten lopen. Door ons aan te sluiten bij de Dutch Blockchain Coalition (DBC) willen we gelijkgestemde vooruitdenkers vinden. We ontwikkelen onder andere web3 KYC-tooling. Actief deelnemen aan de SSI-gemeenschap is onze eerste focus."

De DBC is zeer verheugd met de komst, de expertise en de ambitie van Zaisan als haar nieuwe partner. De coalitie kijkt er naar uit om samen met Zaisan de kansen van blockchain technologie en overige decentrale technologieën verder te identificeren en te ontwikkelen.

Wil je meer informatie over de DBC of ook partner worden? Vul dan het contactformulier in of neem contact op met:
over het bericht: Hanneke Jansen

Hanneke Jansen

Coallitiesecretaris

over het bericht: Victor van der Hulst

Victor van der Hulst

Coalitiemanager