Ga naar inhoud
Peter Verkoulen nieuwe Coalitiemanager Dutch Blockchain Coalition

Peter Verkoulen nieuwe Coalitie Manager Dutch Blockchain Coalition

De DBC heeft de afgelopen twee jaar een mooie groei doorgemaakt in zowel activiteiten waaronder de start van de use cases als in de coalitie zelf met de komst van een mooie groep nieuwe partners.


Na een lange zoektocht is de DBC verheugd dat de positie van Coalitie Manager vanuit haar eigen netwerk is ingevuld. Met Peter Verkoulen, voorheen CEO van DBC-kernpartner Brightlands Smart Services Campus in Heerlen, hebben we een bewezen coalitiebouwer binnengehaald. Iemand met veel ervaring in het optuigen en draaien van complexe samenstellingen zoals de Dutch Blockchain Coalition.


Aan Verkoulen de opdracht om de komende jaren, in nauwe samenwerking met ambassadeur Rob van Gijzel, maar vooral natuurlijk ook met alle huidige en toekomstige leden, de activiteiten en de use cases van de coalitie naar een volgend niveau te begeleiden.


Vanaf 1 september heeft Peter Verkoulen officieel het stokje van Frans van Ette overgenomen. De afgelopen weken en maanden heb ik al een beetje warm kunnen draaien. Nu ben ik dan ècht begonnen. De DBC heeft zich de afgelopen jaren enorm mooi ontwikkeld, helemaal vanaf nul. Ik ben blij en trots een rol te mogen spelen in de verdere groei. Belangrijkste element daarin is om tot één integraal blockchain ecosysteem voor Nederland te komen, waarin de DBC en andere organisaties elk hun eigen rol kunnen spelen. Op die manier kunnen we Nederland sterker maken in de wereld en de visie “Blockchain for Good” meer kracht bij zetten.”, aldus Peter Verkoulen.Nieuws

over het bericht: DBC Deep Dive: Crypto ontwikkelingen om naar uit te kijken in de tweede helft van 2024
23 juli 2024

DBC Deep Dive: Crypto ontwikkelingen om naar uit te kijken i...

over het bericht: Terugblikken: de DBC slotconferentie 2024
08 juli 2024

Terugblikken: de DBC slotconferentie 2024

over het bericht: Oplevering Resultaten Innovatieproject Persoonlijke Regelingen Assistent
01 juli 2024

Oplevering Resultaten Innovatieproject Persoonlijke Regeling...